TOY FOX TERRIER KENNELS

TOY FOX TERRIER KENNEL & SENEFI'S TOY FOX TERRIERS
TOY FOX TERRIER -TAPAHTUMAPÄIVÄ 2008

Jokavuotinen TFT-supertapahtuma
Vuosittainen Toy Fox Terrier Kennelin TFT-tapahtumapäivä järjestettiin tänä vuonna lauantaina, 28.6.2008.
Tapahtumapaikkana oli jo tuttuun tapaan Toy Fox Terrier Kennel Vihdissä ja tapahtuma-aika oli klo 11-14. Koko tämä reipastahtinen kolmetuntinen oli täynnä mukavaa puuhaa sekä koirille että omistajille.

TFT-tapahtumapäivä on tarkoitettu kaikille Suomen amerikankääpiöterriereille omistajineen. Luvassa oli hiirijahtia keinohiirillä, tunnelijuoksua koirille, koirien juoksukisat, useita koirien leikkikenttä, uima-allas koirille, huvilateltta, erittäin
runsas ja herkullinen kesäbuffet, toyfox-turinaa ja paljon muuta kivaa koko perheelle.

Kiitos kaikille upeille koirille sekä iloisille ihmisille osallistumisesta Toy Fox Terrier Kennelin TFT-tapahtumapäivään! Ilma oli mitä mainioin ja tapahtuma oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Kiitos myös kaikille avustajille ja onnea kisat voittaneille hienoille amerikankääpiöterriereille!


Hienoja amerikankääpiöterriereitä TFT-tapahtumapäivän tohinassa.


Hieno kesäsää ja paljon osallistujia
Huolimatta erittäin sateisesta kesästä, oli Toy Fox Terrier -tapahtumapäivän sää meille erittäin suosiollinen. Ei satanut, ei tuullut, eikä ollut liian kylmä. Jopa aurinko tervehti meitä pilvien lomasta aina silloin tällöin! Erityisesti koirille tällainen ilma on todella mukava, sillä kesäkuuma ei ole koirille yhtään kiva, vaan hieman viileämpi ilma on paljon mukavampi.

Kuitenkin sateen pelko oli ilmeisesti verottanut hieman osallistujia... Siitä huolimatta suurin osa ennakkoilmoittautuneista saapui paikalle ja heti klo 11 alkoi koiria ja ihmisiä virrata paikalle kenneliimme. Laskimme että paikalla oli parhaillaan kolmisenkymmentä koiraa sekä reilut nelisenkymmentä ihmistä.

Kaikilla tuntui olevan erittäin mukavaa ja kiitosviestejä on virrannut kenneliimme tapahtuman jälkeen - kiitos teille kaikille osallistumisesta! Oli erittäin mukavaa nähdä teitä ja hienoja koirianne!


Hienoja amerikankääpiöterriereitä ja heidän omistajiaan.

Ohjelmaa koirille ja omistajille
Koko Toy Fox Terrier -tapahtumapäivä oli pakattu täyteen mukavaa ohjelmaa sekä koirille että omistajille. Koirille oli luvassa kaksi sporttista ja hurjaa lajia, nopeusjuoksu sekä tunnelijuoksu. Väliin oli kiva käydä kokeilemassa koirien uima-allasta taikka köpöttelemässä ilman talutinta koirien omassa aitauksessa. Nämä aitaukset olivatkin oikein suosiossa, ja useimmat koirat kävivät tekemässä tuttavuutta toisiin amerikankääpiöterriereihin nimenomaan koira-aitauksissa.


Koira-aitauksessa tehtiin tiivistä tuttavuutta samanrotuisten kesken.

Koirille erittäin tärkeä sosiaalinen tapahtuma on juuri tavata muita samanrotuisia koiria ja nähdä "sukulaisia ja tuttavia". Koirien omistajille tärkeää on tietenkin päästä juttelemaan mukavaa toyfox-turinaa muiden samanrotuisten koirien omistajien kanssa. Suinkaan aivan joka päivä näe näin suurta laumaa näin harvinaisia koiria!


Mukavaa koiraturinaa.

Omistajille oli katettu huvilatelttaan upea kesäbuffet, joka koostui hienoista lihapullista, uusista perunoista tehdystä perunasalaatista, tonnikalasalaatista, pasteijoista, piirakoista, muffinseista, kekseistä, kirsikoista, herneistä, suolatikuista ja muista herkuista ja juomana oli kylmää mehua ja kotikaljaa sekä kahvia. Grillistä sai kuumaa makkaraa mausteiden kera ja kyllä maistui! Buffetissa oli kuhinaa koko ajan ja herkulliset tarjoamiset sujahtivat parempiin suihin. Tuhannet kiitokset buffetin pitäjälle Tuulalle upeista pöydän antimista! Tuntuu siltä että TFT-buffet on vuosi vuodelta aina vain herkullisempi ja suositumpi...


Herkullinen TFT-buffet oli kaikkien osallistujien suosikki.

Nopeusjuoksukisa
Ensimmäisenä ohjelmassa koirille oli nopeusjuoksukisa. Kisamatka oli noin 20 metriä ja tarkoituksena oli juosta kisamatka mahdollisimman nopeasti lähdöstä maaliin. Juoksukisaan osallistui todella suuri määrä aivan supernopeita amerikankääpiöterriereitä.


Nopeusjuoksuun osallistui monta hurjan nopeaa amerikankääpiöterrieriä.

Tänä vuonna kisassa kävi niin että kolme parasta ja nopeinta koiraa sai ensimmäisellä kierroksella saman ajan, niin tiukka oli kisa! Ei auttanut muu kuin pistää nämä kolme koiraa vielä uudelleen juoksuun ja toden totta, yksi näistä kolmesta vielä paransikin omaa kisa-aikaansa...


Rasvattu Salama, Paavo Porista. Paavo on Senefi's Toy Fox Terriers kasvatti.

Kisan voiton veti tänä vuonna nuori ja komea uroskoira Porista, Paavo. Paavo ehti treenata nopeusjuoksua ensin paimentamalla hurjaa tahtia lampaitamme ja vuohiamme, joten ehkä tämä kiritys auttoi Paavon voittoon. Osansa voitosta ehkä teki myös maaliviivalla häämöttävä grillimakkara omistajan kädessä... Paavo ampaisi kisamatkan niin nopeasti että hyvä että silmä ehti seuraamaan mukana! Mahtionnittelut Paavolle juoksukisan voitosta! Kotiinviemisinä Paavo sai paljon herkkuja ja leluja sekä tittelin: Rasvattu Salama.


Paavo jahtaa lampaita ja vuohia kuin ammattimainen lammaskoira ikään.


Nopeusjuoksukisan kova kolmikko, vasemmalta:
toiseksi tullut 'PR' Dunkel's Pikkolo Jr. aka Dali,
voittaja 'PR' Senefi's Flash Gordon aka Paavo
sekä kolmanneksi kirinyt 'PR' Dunkel's Desdemona aka Demi.

TFT-tapahtumapäivä 2008
TFT Nopeusjuoksukisa
osallistujaluettelo, vain kolme parasta on mainittu järjestyksessä

'PR' Senefi's Flash Gordon aka Paavo, aika 3,2 sekuntia, voittaja, Rasvattu Salama 2008
Dali, aika 3,4 sekuntia, toinen sija
Demi, aika 3,8 sekuntia, kolmas sija
Bambi
Alma
Rocky
Pinnle
Hero
Tito
Viivi
Cookie
Pipari
Roope
Benjamin
Bullet
Buggle
Hani
Lily
Blackie
Hessu
Tiko

 

 

Tunnelijuoksu
Toisena ohjelmassa koirille oli amerikankääpiöterrierien oma suosikkilaji, tunnelijuoksu. Tunnelijuoksun tarkoituksena on juosta heinäpaaleista rakennetun radan päästä päähän, keinohiiren toimiessa vieheenä. Amerikankääpiöterrierit ovat luotuja tähän työhön, etsimään hiiriä heinien seasta, ja tässä leikkimielisessä kisassa nämä pienet työkoira-terrierit näyttävät, että hiiren- ja rotan
metsästystaidot ovat hyvin tallella tässä rodussa!


Hurja joukko tunnelijuoksuun osallistuvia hienoja amerikankääpiöterriereitä.
Huomaa erityisesti omistajien tiukat kisa-ilmeet. :o)

Kisaan osallistui useita hienoja koiria, tyttöjä sekä poikia. Uusia kisailijoita oli myös paikalla oli moni omistaja olikin iloisesti yllättynyt nähdessään oman pienen terrierin olevan niin kovin innoissaan "hiiren" metsästämisestä. On hienoa että koiriemme vietit ovat vielä näin pinnassa!


Tunnelijuoksun ensikertalainen hurjassa hiirijahdissa.


Kenen hiiri? Tytöt ottaa omat kisat viehehiirestä, se onkin kovaa valuuttaa!

Koirat jaettiin ensin omiin, pienempiin ryhmiinsä, jotka yksi kerrallaan testasivat rataa sekä omia hiiren metsästys taitojaan. Jokaisesta ryhmästä löytyi aika pian se kovin hiirikoira ja näin pääsimme semifinaalin kautta kovaan finaaliin.


Kova joukko tunnelijuoksuun osallistuvia hienoja amerikankääpiöterriereitä.
Huomaa oikeanpuoleisen koiran, Blackien, tiukka kisa-asento.


Valmiina, paikoillanne, hep!


Finaalipojat tunnelijuoksun lumoissa.


Hurjan hiirifinaalin tiukkaakin tiukempi kaksikko.

Kisan voiton veti tänä vuonna tiukka kundi Tampereelta, Blackie. Blackie on todellinen hiirihirmu, sillä myös viime vuonna Blackie vei tämän kisan voiton itselleen! Blackie ampaisi hiiren perään joka ikinen kerta samalla varmuudella ja voitti täpärän kisan työkoiramaisella kurilla ja työllä. Blackien hiirivietti on todella korkea ja Blackie on tuttu näky työkoirakisoissa. Mahtionnittelut Blackielle tunnelijuoksun voitosta! Kotiinviemisinä Blackie sai paljon herkkuja sekä tietenkin hiiriä, jotta kotona pääsee taas treenaamaan... Lisäksi Blackie sai tittelin: Hirmuinen Hiirikoira.


Blackie, Hirmuinen Hiirikoira 2008.

TFT-tapahtumapäivä 2008
TFT Tunnelijuoksukisa osallistujaluettelo

'PR' Dunkel's Black Stallion aka Blackie, voittaja, Hirmuinen Hiirikoira 2008
I ryhmä:
Dali
Blackie
Alma
Hessu
-> tästä voittajaksi kirisi Blackie
II ryhmä:
Rocky
Bambi
Pinnle
Paavo
-> tästä voittajaksi kirisi Rocky
III ryhmä:
Pipari
Beni
Hani
Tiko
-> ei voittajaa (viehettä ei saatu kiinni)
Finaali:
Rocky
Blackie
-> voittaja Blackie

 

 

Koiratuote
Koiratuotteen myymälä oli avoinna koko päivän ja moni koira lähtikin kotia kohti uudessa upeassa Senefi-kaulapannassa mukanaan hienoja leluja sekä herkkuja taikka uusi t-paita. Koiratuotteen myymälästä löytyykin yhtä jos toistakin tarpeellista ja kivaa amerikankääpiöterriereille.


Uusia tuttavuuksia.

Kiitos osallistumisesta - ensi vuonna uudelleen!
Kaiken kaikkiaan koko Toy Fox Terrier -tapahtumapäivä oli erinomaisen onnistunut. Sekä koirat että ihmiset nauttivat täysin rinnoin kivasta tapahtumasta sekä hyvästä seurasta. TFT-tapahtumapäivän lopuksi jokainen koira sai vielä mukaansa TFT Goodie Bagin, jossa oli puruluita, hiiri sekä koiranruokaa.

Ensi kesänä järjestämme Toy Fox Terrier -tapahtumapäivän uudelleen, ja toivotammekin jo nyt kaikki tämän vuotiset osallistujat tervetulleiksi pitämään koirakivaa kanssamme!

Oikein mukavaa kesän jatkoa kaikille amerikankääpiöterriereille omistajineen!

Toivottaa
Toy Fox Terrier Kennel, Jonna & Paul
Senefi's Toy Fox Terriers, Emma & Matti


TFT-päivän tunnelmissa.


Kuhinaa buffetin ympärillä.

Toy Fox Terrier Kennelin TFT-tapahtumapäivän järjestäjinä
Toy Fox Terrier Kennel & Senefi’s Toy Fox Terriers

Toy Fox Terrier Kennelin TFT-tapahtumapäivän, buffetin ja palkinnot sponsoroivat:

Toy Fox Terrier Kennels

Senefi's Toy Fox Terriers

Koiratuote

Senefi's Dog Products


Lepohetki omistajan sylissä.

 

© Copyright Toy Fox Terrier Kennel